Loading...
Over Ons 2019-05-03T14:20:32+00:00

EET MET SMAAK

ALLEEN DE BESTE KWALITATIEVE PRODUCTEN ZULT U BIJ MIJ VINDEN.

KAAS van de boer, KAAS uit de Hollandse provincies, KAAS uit het buitenland. Wist u dat KAAS al door de eeuwen heen bestaat ? En tot op de dag van vandaag wordt er ook in KAAS geïnnoveerd. Rijpingen die op diverse manieren worden getest, en waaruit geniale concepten uit voortvloeien.

Maar ook traditie in KAAS blijft bestaan. Het is plezierig om te weten dat u een bijzonder gezellige avond tegemoet gaat en waar ik ergens ook een deel van uitmaak…Ik zal u de enige echte Zwitserse kaasfondue, met Emmental, Gruyère en uiteraard de beroemde Appenzeller, vers voor u maken.

Ruikt u de geur van gesmolten kaas en waant u zich weer in de bergen… TIJD VOOR FONDUE !

GENIET MET FAMILIE EN VRIENDEN

SMAAKVOLLE KAAS EN MEDITERRANE LEKKERNIJEN. COOL !

Het is al weer een week of wat geleden dat we elkaar hebben gesproken. Over en weer wordt met interesse voor elkaar geluisterd en de nodige humor geeft met regelmaat van de klok een schaterlach tot gehoor. Dit samenzijn vliegt voorbij.

Met een glimlach ruim ik de tafel af. De vele soorten buitenlandse kaas, fruit, gedroogde zuidvruchten, vers gebrande noten werden met smaak gegeten op een prachtig gepresenteerde plank. Het laatste beetje Port van meer dan 10 jaar oud heb ik aan mijn zwager mee gegeven. Zodra alles aan kant is, denk ik, dit moeten we vaker doen !

FOOD SPECIAL, AWARD, BEST DUTCH OLD CHEESE

GOOISCHE PIKANT ; PRIJSWINNAAR NEDERLANDS BESTE OUDE KAAS

De lekkerste kaas uit Nederland ! Terecht de prijswinnaar. Je weet niet wat je proeft, zo lekker! Een oude kaas kan nogal droog van smaak zijn, bij GOOISCHE PIKANT is er juist een bijzonder romige smaak en een heel klein pikante tinteling in de mond. Een kaas met een RIJKE smaak !

FOOD SPECIAL   BAVEL, THE NETHERLANDS

30+ KAAS, MAAR DAN LEKKER, EN DIE LAATSTE PONDJES ERAF!

Kaas eten lijkt in te druisen tegen alle geboden van de dieetgoeroes. Maar waarom eigenlijk? Met 30+ kaas heeft u een uitstekend alternatief. MINDER VET en MINDER ZOUT. Lekker zoals kaas moet zijn, en toch binnen de calorieënperken….dus zonder het extra pondje.