CHOCOLADE IS GENIETEN, TO ALL CHOCOLATE LOVERS

//CHOCOLADE IS GENIETEN, TO ALL CHOCOLATE LOVERS

CHOCOLADE IS GENIETEN, TO ALL CHOCOLATE LOVERS

Ik ben een chocolaniër ! Ja, of een chocolade fan maar dat is beslist te zacht uitgedrukt. Zo’n heerlijk stukje chocolade bij de koffie, of net na het eten… of gewoon omdat het er heerlijk en aantrekkelijk uitziet.. Ik proef de smaak al … Dus in mijn winkel mag deze lekkernij, deze cacao delicatessen niet ontbreken. Een waar feest om met de zoektocht te beginnen naar fantastisch gevulde bonbons met een constante kwaliteit.

Het is gelukt, vanaf 23 februari heb ik een mooi chocolade assortiment die ik jullie aan kan gaan bieden. En zo richting Pasen en Moederdag is dat meer dan welkom. Of misschien chocolade voor je geliefde, de juf of meester, een baby shower,  opa en oma, er is voor iedereen wel een heerlijk chocolade te vinden. Ook suikervrije chocolade !!

Kom snel kijken en proeven ! Melk chocolade, Puur chocolade, Wit chocolade, gevulde bonbons, Als diertjes gevormde Paas chocolade... Dat wordt smullen !!

Oh ja en dan nog dit : Doe mij maar chocola, van bananen word ik dik…

2018-03-01T20:29:13+00:00

Leave A Comment