GRAND OPENING BAVEL

/, Featured, Opening/GRAND OPENING BAVEL

GRAND OPENING BAVEL

26 oktober 2017…..het is donderdag half 6 in de ochtend, de wekker gaat en het eerste waar ik aan denk is dat mijn puzzel van locatie, pand, verbouwing, interieur,  assortiment en winkel indeling kwamen hiermee tot een einde kwam. Vandaag begint een nieuw stadium in mijn avontuur. De deuren van de winkel gaan deze ochtend open. Mijn leveranciers staan allemaal deze ochtend in de winkel voor mij klaar om de laatste puntjes op de i te zetten. Er moet nog veel gebeuren, de Hollandse kaas wordt vandaag geleverd en krijgt een plaats op de werkbanken. De buitenlandse kaas vitrine moet heerlijk vol komen te liggen en aantrekkelijk eruit zien. De noten moeten vandaag worden gebrand en de kakelverse salades uit Etten-Leur zullen in prachtige zwarte schalen in de koeling worden geplaatst. De snijmachine wordt vandaag nog eens goed geslepen om zo de voortreffelijke bosham, saltufo en Parma hammen te kunnen snijden. Ik rij vol gezonde spanning het mooie Bavel binnen, vandaag is de dag dat het gaat gebeuren !!

DREAM IT. WISH IT. DO IT.

26 oktober 2017….het is donderdag half 9 in de avond, de eerste dag is voorbij gevlogen. Wat een geweldig onthaal, wat een verrassing ! Dit overtreft al mijn verwachtingen. Ik zal hier een apart stukje over schrijven ! Met een overweldigend gevoel keer ik terug naar huis.

2018-01-28T21:02:51+00:00

Leave A Comment